Програмата Coaching Master Class with Supervision – Квалификация: Сертификат по Приложен Коучинг

• Това е задълбочена и обстойна програма за групова супервизия и менторство, създадена и предлагана екслузивно от Ноубъл Манхатан Коучинг, специално предвид нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджъри, лидери, и други професионалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг.

• Груповата учебна среда на Майсторските класове позволява на участниците да се движат със собствено темпо в развиването на своите майсторски умения в сферата на ‘‘executive’’ и/или екипен коучинг.

• Майсторските класове са интензивни целодневни обучения по коучинг умения и се провеждат веднъж на месец.

• Програмата е изцяло присъствена и изцяло с практическо-приложна носоченост

• Достъпът до нея е отворен за практикуващи коучове и възпитаници от всички коучинг школи

• Програмата е подходяща и за хора без други познания в коучинга, които искат да придобият коучинг умения

• При посетени 10 мастър класове в рамките на 12 месеца, участникът придобива допълнителен отделен „Сертификат по Приложен Коучинг”.

• За тези, които се обучават за коуч, по каквато и да е програма, това дава възможност на студента да персонализира допълнително своя учебен процес, като добави допълнителен брой пристъствени дни по свой избор

• Програмата от майстроски класове е подходяща и за професионалисти от всички браншове, които желаят да придобият практическа представа за приложението на коучинг умения в работата им с хора или екипи.

* Обученията са на български език.

Бележка: Когато Майсторските Класове се съгласуват в пакет с друга програма за коучинг обучение – например, ако желаеш да придобиеш Диплома за Лайф и Екзекютив Коуч – пакетът предоставя възможност за доста значителна отстъпка (до 50% за мастър класовете) и дава възможност за обучение за диплома със силна практическа подготовка.

По отношение на записването към нашите програми, може да започнете обучение по всяко време.

Графикът на Майстроските Класове е публикуван тук

** ** **
За Регистрация, Цени, и Допълнителна Информация:

noble-manhattan@europe-ce.net

tel. +359-876-426-929

** ** **
ВОДЕЩ:

Катрин Прентис, AMC (IАPC&M), Акредитиран Мастър Коуч към Международния Институт по Коучинг и Менторство.
Катрин е управляващ директор на Ноубъл Манхатан България и Ръководител Катедра „Коучинг Обучение“ за страните от Балканския Полуостров
Тя е опитен Life and Executive Coach с над 3000+ часа практика с индивидуални клинети.
Катрин е първият коуч в България (вторият в Източна Европа) да достигне Мастър ниво на акредитация към IAPC&M.
Катрин е Ментор-Коуч и Преподавател в катедрата на Ноубъл Манхатан Коучинг. http://noble-manhattan.com/

** **
Какво e интересно да знаете за Ноубъл Манхатан Коучинг:

right-page-nmcНоубъл Манхатан България, представлявана от Палитри Интернешънъл оод, подготвя едни от най-забележителните коучове в България. И от 2001 г. насам е изградила заслужен авторитет като предпочитаната компания за коучинг обучение в България.

Noble Manhattan Coaching ltd (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 3 в света.

Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.

Акредитация:

Програмите на Ноубъл Манхатан имат множествена акредитация – ние сме единствената компания, чиито програми са акредитирани от три независими акредитиращи международни организации, както и от няколко академични органи:

1. От International Authority of Professional Coaching and Mentoring (IAPC&M) – this is the industry accreditation

2. от ICF (International Coach Federation)

3. От Institute of Leadership and Management (ILM) – this is the management accreditation

4. И Danubius University – this is the academic accreditation

Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и академична акредитация от Danubius University.

В момента компанията развива дейност в 32 държави, като е обучила над 29 000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България. https://coaching-in-bulgaria.com/

IMG_4212