Кога
29/09/2013 @ 2:00 pm – 2:45 pm
2013-09-29T14:00:00+00:00
2013-09-29T14:45:00+00:00
Къде
Yuzhen Park, Sofia, Bulgaria
Yuzhen Park
Sofia
Bulgaria
Цена:
29 - 45 lv
Контакт:
Георги Миленчев