window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43050771-1');

Уебинари за Коучинг Развитие – На Български

Уебинари за Коучинг Развитие – На Български

Уебинари за Коучинг Развитие – На Български

Съобразени с критериите на Международния Институт по Коучинг на Менторство IIC&M

5-godiniВече 5 години Ноубъл Манхатан Коучинг България подготвя едни от най-забележителните професионалисти в коучинг индустрията в България. Международно акредитираните Сертификатни и Дипломни програми за коучинг обучение на Ноубъл Манхатан са дали възможност на няколко стотин коуча в България да придобият международно призната квалификация и да се наредят в редиците на най-търсените и високо ценени коучъри.

Учете с най-грижовната коучинг компания

Освен тройната международна акредитация на нашите коучинг програми, това, което ни отличава от други обучителни компании и което ни е извоювало признанието като най-грижовната компания, е фактът, че се грижим за вашето развитие като коуч, не само по време на обучението ви, но продължаваме да се грижим за вас и СЛЕД дипломиранито или сертифицирането ви като коуч.

Месечни Уебинари за Коучинг Развитие

Скъпи, Студенти,
НОВО:  Първия ПЕТЪК на каледнарния месец, от 19:00 до 19:45 ч. се провежда Месечният Уебинар за Коучинг Развитие за Възпитаниците на Ноубъл Манхатан България. Това е част от подкрепата за личностно и професионално развитие, което Ноубъл Манахтан Коучин предоставя на студентите си безплатно както по време, така и СЛЕД обучението ви. Тези уебинари с години се провеждат – и продължават да се провеждат – на английски език, водени от Чери Мълинз AMC (IIC&M) – за тях следете бюлетините от централния офис в Англия.

Водещ на Уебинарите за Коучинг Развитие на български език е Катрин Прентис AMC (IIC&M), първият Акредитиран Мастър Коуч в България.

Какво се случва по време на уебинара:

  • Уебинарите имат коферентен формат.
  • В отворен разговор ще можете да зададете каквито въпроси ви вълнуват по отношение на процеса на обучението ви, ако има нещо неясно за вас относно някакъв елемент на програмата, или как се прави или постига нещо в процеса на обучението ви и п.р.
  • ТОВА Е ФОРМАТЪТ, където да зададете тези свои въпроси, и да намерите отговор на всичко, което ви вълнува относно вашия личен Student Supoort. Това ще освободи времето ви с вашия личен ментор да се съсредоточите върху тънкостите на индивидуалните ви умения и подготовката ви за изпита.
  • Коучинг Менторство в група
  • Друга роля, която тези конферентни уебинари ще играе е да ви даде платформа, където да зададете и чисто професионално насочени въпроси, касаещи или коучинг въпроси от практиката ви, или развитие на някакви коучинг умения – изобщо, да почерпите от опита и съветите на Мастър Коуч с богат опит.

Тези уебинари са за вас. Това е нашият начин да продължим да даваме и да инвестираме във вас и вашия успех в развитието ви в коучинг професията.

До скоро.

Месечните Уебинари за Коучинг Развитие са безплатна услуга за всички бъзпитаници на Ноубъл Манхатан (и бивши и настоящи и бъдещи).

За НМК студенти Инструкциите за участие са публикувани в Групата Student Support Bulgaria на ФБ тук: https://www.facebook.com/groups/621840031205289/

Ако се обучавате към друга компания, но женаете да черпите от опита на Ноубъл Манхатан, на драго сърце бихме отшорили вратите си и за вас. Можете да се включите в груповите менторски уебинари срещу заплащане. За повече информация, пишете ни днес на адрес: bulgaria@noble-manhattan.com

** ** **

Намерете най-подходящата пътека за коучинг обучение за себе си:

НМК-България е първата компания в България, въвела международно акредитирани сертификатни и дипломни програми за коучинг обучение, достъпни и на български език от 2012 г.

Диплома за Лайф и Екзекютив Коуч (350 часа обучение)

Други опции за обучение:

  • – Сертификат Основни Коучинг Умения (150 часа обучение)
  • – Сертификат по Приложен Коучинг – 10 месеца програма от Майсторкси Класове по Коучинг със Супервизия и Менторство в група
  • – Диплома за Корпоративен Коуч (250 часа обучение, ILM Level 7)

за да получите ориентация в съдържанието на програмите, пишете ни днес на адрес: bulgaria@noble-manhattan.com

Основана през 1993 г., NMC Ltd е компанията с най-дълги традиции в провеждане на обучения по коучинг. Noble Manhattan Coaching е Лидер в областта си в Европа и е в топ 3 на коучинг компаниите в глобален план (от общо над 900 компании по света).

By |2016-02-05T11:18:00+02:00февруари 5th, 2016|Courses|Коментарите са изключени за Уебинари за Коучинг Развитие – На Български

About the Author:

Go to Top