Следващата среща на Софийската коучинг съпорт група ще се състои на 1-ви юли

Стойне Василев ще говори за Финансовата грамотност и генерирането на пасивни доходи

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.
** ** **
Следващата среща на Софийската коучинг съпорт група ще бъде открита от презентация на Стойне Василев на тема „Финансова грамотност и генериране на пасивни доходи – уменията на XXI век“. „Ние живеем в един различен свят, много по-сложен и стресов от света на нашите родители. Всяка една житейска ситуация, в която попадаме, изисква от нас да вземаме правилните финансови решения. В същото време, океана от финансови продукти е огромен и те стават все по-неразбираеми и по-рискови. Така, финансовата грамотност и генерирането на пасивни приходи са се превърнали в едни от основополагащите умения на човека от XXI век, защото качеството ни на живот и това, какво ще постигнем в него зависят до голяма степен от тях.“, споделя гост-лекторът.
По традиция втората част от вечерта ще предостави възможност на гостите да участват в практически сесии в някое от основните направления – обмен на коучинг опит, коучинг мастъклас и мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси.
** ** **
РЕГИСТРАЦИЯТА В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО ЗАПОЧВА В 18:40 И ПРИКЛЮЧВА В 18:50
Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! 
КОГА: 1-ви юли, 2015 (сряда); от 19 часа

КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Кемпински), ет.3, офиси на Brain Trust

регистрация ТУК: http://sabitie.bg/event/614

** ** **

Моля, обърнете внимание на следните условия за участие:

1) Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! – ТУК: http://sabitie.bg/event/614

2) Ако присъствате за първи или втори път входът за вас е безплатен!

3) При почеве от две посещения, входът за участие в една среща е 10 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието)

4)При лиспа на предварителна онлайн регистрация, входът за участие е 15 лева за всички (независимо за кой път е това посещение) – Заплаща се на място на рецепцията за събитието.

5) ЧЛЕНОВЕТЕ на групата посещават всички събития безплатно без предварителна регистрация– членският внос за една година е 60 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието).

МОЛЯ, ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ПРИСЪСТВА НА СЪБИТИЕТО ДА НАПРАВИ ИНДИИДУАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ, ВМЕСТО НЯКОЛКО НА НЕГОВО ИМЕ. 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

** ** **

Ако желаете да бъдете лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, моля, абонирайте се за нашия бюлетин
на този линк:http://buff.ly/1dQgSwj

** ** **

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria –http://https://coaching-in-bulgaria.com

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 27 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.