Sofia_CSG_Banner1242

„Сугестопедията – любов и свобода“
е тема на предстоящото събитие.

Софийската коучинг съпорт група ще проведе следващата си среща на 4-ти февруари 2015 г. от 19ч. в в залата на Брейнтръст, Хил Тауър Бизнес Център (ул. Джеймс Баучер 76А, ет. 3).

Вечерта ще бъде открита със семинар на тема „Сугестопедията – любов и свобода“ с лектори Милена Ленева и Теодор Василев.

Гостите ще могат да видят кратка демонстрация на сугестопедичния метод на проф. д-р Георги Лозанов и директно да научат принципите на сугестопедията. Ще поговорим за историята на метода в България и по света, както и за неговото развитие в момента. Присъстващите ще се запознаят с възможностите на сугестопедията и ще научат как биха могли да я прилагат.

Втората част от събитието ще предложи работа в групи по избор – обмен на коучинг опит в майсторски клас, заявки на безплатни коучинг сесии, мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси.

Софийската коучинг съпорт група кани всички приятели на коучинга, представители на бизнеса, медиите и общността, да се присъединят към срещата ни на 4-ти февруари 2015г.!

Внимание! За участие в събитието е необходимо да запазите билет на този линк:
http://sabitie.bg/event/535

Регистрацията за срещата на Софийската коучинг съпорт група ще започне в 18:45 ч.

Продължителност на събитието 19:00 – 21:00ч.
Втората част от вечерта ще предостави възможност на гостите да участват в практически сесии в някое от основните направления:
* Участие в група за обмяна на коучинг опит,
* участие в Master Mind група
* и възможност да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Допълнителна информация ще намерите тук: http://eepurl.com/bcyjPL

** ** **
КОГА: 4 февруари, 2015 (сряда); от 19 часа
КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Кемпински), ет.3, офиси на Brain Trust

Моля, обърнете внимание на следните условия за участие:

1) Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА – http://sabitie.bg/event/535
2) Ако присъствате за първи или втори път входът за вас е безплатен!
3) При повече от две посещения, входът за участие в една среща е 10 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието)
4)При лиспа на предварителна онлайн регистрация, входът за участие е 15 лева за всички (независимо за кой път е това посещение) – Заплаща се на място на рецепцията за събитието.
5) ЧЛЕНОВЕТЕ на групата посещават всички събития безплатно БЕЗ предварителна регистрация– членският внос за една година е 60 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието).
ОЧАКВАМЕ ВИ!