Master-calss-top

Ден На Отворени Врати

Събота 04/07 – Заповядайте на Следващия Коучинг Мастър Клас през Юли

Здравейте Приятели,

Ако миналия месец ви се е искало да можете да се включите в Отворения Коучинг Мастър Клас, но не сте успели, с радост бихме искали да ви уведоми, че имате новата възможност да го сторите този месец.

Какво представляват майстроските класове по коучинг със супервизия?

Мастър класовете са ежемесечни присъствени тренинги – част от програмата за „Сертификат по Приложен Коучинг“ – вижте повече тук: https://coaching-in-bulgaria.com/?page_id=1158

Това са дни, където можете интензивно да практикувате под супервизия и менторство, за да развивате и усъвършенствате коучинг уменията си.

Програмата Coaching Master Class with Supervision – Сертификат по Приложен Коучинг

•    Това е задълбочена и обстойна програма за групова супервизия и менторство, създадена и предлагана екслузивно от Ноубъл Манхатан Коучинг, специално предвид нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджери, лидери, и други професионалисти,  желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг.

•    Груповата учебна среда на Майсторските класове позволява на участниците да се движат със собствено темпо в развиването на своите майсторски умения в сферата на ‘‘executive’’ и/или екипен коучинг.

•    Майсторските класове са интензивни целодневни обучения по коучинг умения и се провеждат веднъж на месец.

•    Програмата е изцяло присъствена и изцяло с практическо-приложна носоченост

•    Достъпът до нея е отворен за практикуващи коучове и възпитаници от всички коучинг школи

•    При посетени 10 мастър класове в рамките на 12 месеца, участникът придобива допълнителен отделен „Сертификат по Приложен Коучинг”.

•    За обучаващи се в коучинг, по каквато и да е програма, това дава възможност на студента да персонализира допълнително своя учебен процес, като добави допълнителен брой пристъствени дни по свой избор

•    Програмата от майстроски класове е подходяща и за професионалисти от всички браншове, които желаят да придобият практическа представа за приложението на коучинг умения в работата им с хора или екипи.

Водещ: Катрин Прентис, Акредитиран Мастър Коуч, Коуч-Ментор; Мениджър Акредитации към МИКМ,
емайл: katrin@coaching-in-bulgaria.com


2) Празнуваме завършването на поредния МС студент

Следващият Мастър Клас бележи отново важно събитие за нас – още един от първите ни МС студенти в България по програмата за „Сертификат по Приложен Коучинг“ завършва – И искаме сърдечно да поздравим г-жа Галина Георгиева за постигнатият от нея успех! Браво, Галина! Галина е в програмата от самото й стартиране в България през септември 2014, и това е нейният 10-ти Майсторски Клас.

В същото време, това само по себе си означава, че програмата тече успешно в България вече в продължение на близо година – т.е. това е още едно постижение, което си струва да отбележим.

В чест на всичко това, бихме искали да направим следващия МС малко по-специален от обичайното:

а) бихме искали следващият Мастър Клас да бъде на Отворени Врати – т.е. да го направим достояние на по-широк кръг хора от редовните ни студенти и да Ви Поканим да се включите при много специални и преференциални условия.

б) и разбира се биме искали да отделим време да отпразнуваме завършването на Галя 🙂

Практичната и академична структура на деня и начинът на провеждане на МС ще бъдат съхранети, както е стандратният формат.

Така че е много важно, ако желаете да се включите да изпратите потвърждение до мен, за да можем да ви изготвим необходимите учебни помагала. Пишете ми на katrin@coaching-in-bulgaria.com или просто върнете отговор на този мейл.

Бих искала да ви напомня още веднъж да потвърдите своето участие предварително с ДА или НЕ.

Внимание: Достъпът до тези Отворени Мастър Класове по Коучинг е Еднократен!

Ако желаете да продължите да посещавате програмата за Сертификат по Приложен Коучинг, моля обърнете се към нашите курсови консултанти, които ще ви съдействат за да се регистрирате като редовен студент по програмата за Майсторските Класове по Коучинг със супервизия и менторинг – пишете тук: bulgaria@noble-manhattan.com

3) Преференциални Условия за участие в Майсторския Клас на 04/07 – Ден на Отворени Врати

За нас е удоволствие да ви предоставим възможността да се включите в този Майсторския Клас на Отворени Врати на символичната цена от 40 евро (80 лева, без добавяне на ддс)

Предварителната регистрация е задължителна

и се потвърждава с две стъпки:

1) внасяне на таксата от 80 лева по банков път:
IBAN: BG36 RZBB 9155 1004 3761 27
получател Палитри България ООД; ЕИК: 202903103;
основание: коучинг мастър клас юли

2) и потвърждение по мейл на katrin@coaching-in-bulgaria.com
За да можем на време да ви изготвим учебните материали, моля, отреагирайте ПРЕДИ изтичането на крайния срок.
Крайният срок за потвърждение на участието е Петък, 3ти юли, 13:00 ч.

Надяваме се, че тази информация ви е зарадвала!

Ще се радваме да ви видим на 4ти юли.

Очакваме ви в 9:30 ч. сутринта,
в Hill Tower Business Center, ет. 3, ул, Джеймс Баучър 76А, залата на BrainTrust.

За повече информация относно съдържанието на Майсторските Класове по Коучинг със Супервизия и Менторинг, разгледайте прикачената тук брошура, описваща програмата.
** ** **

До скоро!

с пожелания за разкошна седмица,

Катрин Прентис
Ноубъл Манхатан Коучинг България
тел.:0876-426-929

http://noble-manhattan.com
https://coaching-in-bulgaria.com