NMC at HR Industries 2016.crop

Тази година Ноубъл Манхатан Коучинг България участва в HR Industry.
11 февруари (четвъртък) – в Хотел Хилтън, София, бул. България 1

Заповядайте да се запознаем на нашия щанд (разположен в предверието). Екипът ни ще бъде там от 10 ч до 18 ч и ще сме на ваше разположение да отговорим на каквито въпроси ви вълнуват относно темата на коучинга, и най-новите и предпочитани възможности за придобиването на професионална квалификация като коуч.
И ОЩЕ …

КОУЧИНГ, ШОКОЛАД и ТАНЦ – 16:15-17:00 ч, зала Вихрен
21981_897105370340664_813800984796122964_nе заглавието на презентацията, която Катрин Прентис, Управляващ Директор на Ноубъл Манхатан България и Акредитиран Старши Коуч (IIC&M) ще направи в зала Вихрен, от 16:15 до 17:00 ч.

Какво съдържа презентацията ли? … Аааа 🙂 това сме ви го оставили като изненада.
Но определено, ако търсите нещо различно, иновативно, обогатяващо, завладяващо и вкусно, и свързано с коучинг, тогава направете всичко възможно да сте в 16:15 ч. в зала Вихрен, хотел Хилтън. (вход свободен)
Подгответе се да преживеете 45 различни минути, където да се вслушате в цветовете на усещанията си, да прозрете звученето на сетивата си, да вкусите палитрата на танца … в коучинга.

Bulgaria.1H-uT.qr.16

Следете и другите месечни мероприятия, уебинари и новини от Coaching in Bulgaria от този линк:
Stay Tuned, Stay Informed, Stay Connected: http://eepurl.com/1H-uT

 

HR Industry се провежда за пета поредна година, в отговор на нуждите на бизнеса и това го прави отлична платформа за представяне на актуалните HR продукти и услуги.

Както винаги, HR Industry си поставя за цел да бъде сборен пункт на топ компаниите на пазара и да ви даде възможност само в рамките на един ден да се запознаете с новости и тенденции, които ще определят работата ни за години напред. Вярваме, че с общите усилия, които полагаме, можем да спомогнем за развитието на този бранш!

За повече информация посетете: http://hrindustry.bg/

 

full-spread-nmc