10847438_664634640309039_179566358622712137_oУспешните компании и задачите на мениджърите на всеки етап от развитието им

е темата на предстоящата среща на Софийската Коучинг Съпорт Група на Ноубъл Манхатан.

Групата създава ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, има интерeс от коучинг обучение или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Гост-лектор на предстоящето събитие е консултантът Ивайло Илиев. Темата на семинара ще бъде изграждането на успешни компании с фокус върху ключовите задачи на мениджърите на всеки етап от развитието на организациите.

Чрез разглеждане на примери от български и световни организации, ще потърсим отговор на следните въпроси:
– Каква е правилната последователност от инициативи за организационно развитие от гледна точка на ефективността на организацията?
– Как да разберем, че компанията има проблеми в своето развитие?
– Защо е важно стратегическото планиране да стигне отвъд пазарите, продуктите и сферата на дейност?“ – разкри Ивайло Илиев.

Това са само част от въпросите, на които заедно ще потърсим отговор през първата половина на майското ни събитие.
Втората част както винаги е посветена на Вашите интереси, свързани със света на коучинга. Предоставяме Ви възможност да се включите в:
• Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
• Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
• Списък за безплатна коучинг сесия, която ще проведем с Вас след събитието;

КОГА: 13 Май, 2015 (сряда);
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч.
КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Кемпински), ет.3, офиси на Brain Trust

Моля, обърнете внимание на следните условия за участие:

1) Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА – http://sabitie.bg/event/579

Ако присъствате за първи или втори път входът за вас е безплатен!
3) При повече от две посещения, входът за участие в една среща е 10 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието)
4)При лиспа на предварителна онлайн регистрация, входът за участие е 15 лева за всички (независимо за кой път е това посещение) – Заплаща се на място на рецепцията за събитието.
5) ЧЛЕНОВЕТЕ на групата посещават всички събития безплатно БЕЗ предварителна регистрация– членският внос за една година е 60 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието).
ОЧАКВАМЕ ВИ!