ОБУЧАВАЙ СЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН КОУЧ СЕГА!

Дипломна Програма 3а Коучинг Обучение

350 акредитирани часа

Practitioner Life &Executive Coach Diplomа

GreatNewsСега Вече Изцяло И на Български Език!

от Нобъл Манхатън България

11754763_1100842879929202_390185769096176176_o

Ако сте обмисляли да се обучавате за Професионален Акредитиран Личен, Бизнес или Корпоративен Коуч, Сега е времето вече да вземете това решение!

С гордост Нобъл Манхатън България обявява, че Дипломната Програма на обучение за Практикуващ Коуч е вече изцяло И на Български език

(освен разбира се на английски, както и на полски, турски, и румънски)

Съдържанието и структурата на Дипломната Програма, ра3гледайте ТУК:
https://coaching-in-bulgaria.com/practitioner-coach-diploma-course-details/

Обстойната програма от 350 часа коучинг обучение е изцяло съобразена с етичните и професионални стандарти на Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), Международната Коуч Федерация (ICF) и Европейския Съвет за Коучинг и Менторство (EMCC).

Програмата е Акредитирана от International Institute of Coaching and Mentoring (IIC&M), Institute of Leadership and Management (ILM) and Danubius University.

Tова е огромно постижение за българския екип, тъй като не е само въпрос на превод на вече написани модули, текстове и документи (независимо, че само по себе си също бе огромен проект от над 1000 страници).

Постижението е свързано преди всичко с усилие и време, необходимо да се подбере, обучи и развие местен екип от най-високо ниво професионалисти, Международно Акредитирани Старши и Мастър Коучове и специално обучени и подготвени като част от Катедрата на Нобъл Манхатън Коучинг, които да бъдат обучители, ментори, оценители на писмени задания и атестатори на практическите коучинг умения, да водят уебинари и да подпомагат всички фази на обучението.

Дипломната Програма към Ноубъл Манхатан отговаря на най-стриктните изисквания за акредитация на три независими Международни акредитиращи органи – Институт по Коучинг и Менторство, Институт по Лидерство и Мениджмънт и европейския Danubius Университет.

recognised-by-IICandM-300x300

5-godiniВече 5 години Ноубъл Манхатан България е Лидерът в Коучинг Индустрията в България, като сме обучили няколко стотин невероятни коучове в страната. Нашите мевдународно акредитирани програми вече пет години предлагат на Българската професионална общност богат избор за коучинг обучение и на български, и на аглийски език, и не само ниво сертификат, но на по-високото академично ниво Диплома, и задълбочено 350 часа обучение.

С въвеждането на Дипломната Програма за Практикуващ Лайф и Executive Коуч на български език поставяме едно ново начало в развитието на коучинг индустрията в България, което отваря нови възможности и широки хоризонти за Вас и Вашата реализация в тази сфера.

Обучавайте се с най-грижовната Европейска Коучинг Компания

Освен Това …

  • Вие имате възможност да платите обучението си на месечни вноски (безлихвени);

  • Вие може да кандидатствате за допълнителна частична Стипендия, която още ще облекчи цената за обучението;

  • Имате възможност да кандидатствате и за Признаване на предишни коучинг обучения (APL) – което може да се отрази облекчаващо както върху академичните изисквания, така и върху крайната такса за обучението ви – нещо, което изключително ни отличава от други коучинг компании.

Съдържанието и структурата на Дипломната Програма можете да ра3гледате ТУК: https://coaching-in-bulgaria.com/practitioner-coach-diploma-course-details/

Дори ако все още не сте готови да се включите веднага в нашата програма, не забравяйте, че чрез внасянето на малък депозит Вие си гарантирате всичо гореизброено за още цели три календарни месеца.

Phone-mailЗа да получите повече информация и да зададете Вашите въпроси, свържете се с нас на:

0876-426-929

Емейл: noble-manhattan@europe-ce.net

STAY TUNED! STAY INFORMED! STAY CONNECTED!

Получавайте допълнителна информация от света на коучинг от Ноубъл Манхатан България – ТУК –> Stay Tuned! Stay Informed! Stay Connected!

www.noble-manhattan.com

5 COACHING REPORTS – FREE DOWNLOAD

 http://EUROPE-CE.net