Акредитираните Програми за Коучинг Обучение

с Noble Manhattan Coaching 

на Български език

се водят от високо квалифициран екип от

международно Акредитирани Мастър и Старши Коучове и Ментори

При нас можете да разчитате винаги на най-доброто!

Разгледайте също кои са коучовете и менторите в глобалния екип на Noble Manhattan Coaching 

https://www.noble-manhattan.com/nm-faculty/

Noble Manhattan Coaching е глобална компания с най-дълги традиции в обучението по коучинг. Създадена е през 1993 година, което я прави компанията с най-дълга история в успешното създаване на великолепни коучове в Европа и света.

Основателят на компанията, Г-н Джерард О’Донован, е уважаван авторитет в коучинг идустрията по света и е разпознат като един от Доайените на Коучинга в Европа.

В България развиваме дейност от 2011 година и няколко стотин коуча са минали през редиците на нашите успешни студенти – някой от водещите имена в бранша са наши възпитаници.

Нашият български екип е част от глобалния екип от професионални коучове и ментори, които водят обученията по коучинг на 6 различни езика, да, включително на български.

Ноубъл Манхатан Коучинг България и единствената и първата българска компания, обучаваща професионалисти по коучинг, чийто преподавателски екип се състои от Акредитирани Мастър Коучове  от International Authority of Coaching and Mentoring https://coach-accreditation.services – В България няма друга комания, която може да се похвали, че нейните възпитаници са постигнали Master Coach ниво на професионална коучинг акредитация, нито пък че в екипа им преподават Акредитирани Мастър Коучове.

Вие имате достъп до световното равнище в коучинга, когато се обучавате с Ноубъл Манхатан Коучинг България и ставате част от динамично, грижовно и глобално Noble Manhattan коучин семество, простиращо се на три на континента.

След Дипломна Подкрепа за Развитие

Ние в Ноубъл Манхатан Коучинг България се грижим за вас и след вашето дипломиране като коуч.

Вие оставате завинаги част от семейството и имате достъп до всички коучинг ресурси и уебинари и месечни срещи на Коучинг Съпорт Общността.

Coaching Support Bulgaria