Както всеки един добър университет или колеж, така и Noble Manhattan Coaching отпуска стипендии за своите коучинг-кандидат-студенти.

Стипендията не е заем. Тя е сума, която, ако бъде отпусната, компанията решава да дари безвъзмездно при записването на студнента в една от нашите програми за коучинг обучение.

Стипендията покрива частично таксата на обучението, с цел да се подпомогне студента финансово при осъществяването на коучинг квалификацията му. И се усвоява като се приспадне от таксата при заплащане за обучението. Ето защо трябва да бъде получена и усвоена преди финалното подписване на регистрацията в съответната програма за коучинг обучение.

  • Също така признавaме и вече придобити коучинг умения, независимо от доставчика на обучението. Това може да повлияе допълнително както върху академичните, така и върху финасовите параметри на вашата оферта. Ако желаете да кандидатствате за признаване на придобити коучинг умения, пишете ни, за да ви пратим съответната бланка, email: noble-manhattan@europe-ce.net

Стипендии

  • Отпускат се след преценка на индивидуалните нужди и обстоятелства на всеки отделен студент.

Когато даваме стипендиална отстъпка на някого, нейният размер зависи не само от информацията в изпратеното заявление. Също така зависи и от средствата, с които разполагам на момента.

  • Стипендиите се разпределят по реда на постъпване на заявленията.
  • При изчерпване на стипендиалния фонд, приемането на заявления ще бъде преустановено.

Ако сте чакали кога е правилният момент да стартирате по пътеката на професионалния коучинг, и финансовата подкрепа е от значение за вас, тогава тази покана е за Вас.

Подайте своето заяление и кандидатствайте за стипендия още днес.

ИЗТЕГЛЕТЕ ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА СТИПЕНДИЯ ТУК

Да кандидатствате е лесно:

  1. Попълнете формуляра за стипендия
  2. Пратете ни го обратно на noble-manhattan@europe-ce-net
  3. Ще се чуем по телефона и
  4. След разговора ни, до няколко дни екипът ни ще ви даде обратна връзка за това каква сума може да ви бъде отпусната.
  5. Важно: Стъпките по кандидатстването за стипендия, и съответно получаването на одобрение, трябва да се случат и изговорят преди да подпишете регистрацията си като студент в избраната от вас програма.

Фомуляра за кандидатстване за стипендия можете да изтеглите от тук.

Изтеглете го, попълнете го и ни го пратете. – Стъпката не ви задължава с нищо. Просто ще видите какво бихте могли да очаквате като евентуална стипендия. И ще можете да прецените до колко това би ви подпомогнало с учебната такса за избраната от вас програма за обучение с Ноубъл Манхатан Коучинг България https://coaching-in-bulgaria.com

Ако имате въпроси: